Бял хляб с прясна мая в хлебопекарна
Съставки
- 10 г прясна мая Виво 340 мл вода
- 1 с.л. олио590 г бяло брашно
- 1 ч.л. захар1 ч.л. сол
Детайли

- Първо измерваме всички продукти с точност. При използване на пекарна пропорциите са важни, затова е необходимо да имате и кухненска везна. Разтваряме маята в част от водата, която трябва да е топла, но не и гореща! След това в останалото отмерено количество (също топло) разтваряме солта и захарта. Наливаме водата и разтворената мая в казанчето. Наливаме малко олио - около една или две супени лъжици.Изсипваме брашното. Може да го пресеете предварително. Приготвям хлябът на програма за основен бял хляб - 1000 г - средно препечен. След като е изпечен, го изваждаме от казанчето и го оставяме да изстине върху решетка.
Cродни
Fatal error: Uncaught Error: [] operator not supported for strings in /home/lesaffre/pechiva.lesaffre.bg/wp-content/themes/peciva/section/related-slider.php:9 Stack trace: #0 /home/lesaffre/pechiva.lesaffre.bg/wp-content/themes/peciva/single-recipes.php(134): include() #1 /home/lesaffre/pechiva.lesaffre.bg/wp-includes/template-loader.php(74): include('/home/lesaffre/...') #2 /home/lesaffre/pechiva.lesaffre.bg/wp-blog-header.php(19): require_once('/home/lesaffre/...') #3 /home/lesaffre/pechiva.lesaffre.bg/index.php(17): require('/home/lesaffre/...') #4 {main} thrown in /home/lesaffre/pechiva.lesaffre.bg/wp-content/themes/peciva/section/related-slider.php on line 9